Barevný palubní počítač Bosch KIOX - vše v jednom

Sportovní a kompaktní - nový palubní počítač Kiox

Design splňuje funkčnost:

palubní počítač Kiox poskytuje přehled o úrovni nabití baterie, rychlosti, srdeční frekvenci nebo o vlastním výkonu. Robustní, malý a kompaktní, Kiox je dokonalým tréninkovým partnerem pro ambiciózní jezdce.

00

 

Malý displej – skvělý výkon
Kiox nabízí všechny funkce, které potřebuje sportovní jezdec. Malý barevný displej odolný proti poškrábání je řízen samostatnou řídicí jednotkou s výraznými tlakovými body a poskytuje jízdní údaje o rychlosti, vlastním výkonu, srdeční frekvenci, nabití baterie a mnoho dalších. S Kiox máte k dispozici základní informace - a díky samostatným ovladačům Remote Compact Handlebars a terénu pod kontrolou. Prostřednictvím sítě Bluetooth s volitelným hrudním pásem jsou uživatelé Kiox vždy informováni o aktuálním rozsahu pulsů a mohou tak optimálně cvičit. Rozhraní Bluetooth s nízkou energií nabízí také možnost stažení aktualizací softwaru bez kabelového připojení k palubnímu počítači. Zobrazí se další funkce připojení.

Výrazný design
Palubní počítač Kiox nejen svítí svými funkcemi, ale je také vizuálně skutečným okem: Malý a praktický Kiox přichází v jasném, ale stylovém designu. Řídící lišty se díky praktickému magnetickému držáku také integrují na stopku nebo na řídítkách.

 

Čitelnost
1.9 "přenosný barevný displej zaručuje dokonalou čitelnost i při silném slunečním světle a díky tomu, že podsvícení se přizpůsobuje světelným podmínkám, vše jedokonale čitelné i ve tmě.

Motivace
Zlepšete svou zdatnost: například údaj na displeji vám ukáže, zda řídíte nad nebo pod svou průměrnou rychlost. Takže jste inspirováni větší silou.

Dálkové ovládání
Palubní počítač lze ovládat bezpečně a pohodlně palcem pomocí tlačítek. Zřetelně viditelné stisknutí klávesy během provozu dává řidiči jasnou zpětnou vazbu.

Gorilové sklo
Zda se jedná o nečistoty nebo kamenné štěpky: displej vyrobený z odolného proti poškrábání Gorilla Glass je dobrým partnerem na venkově nebo ve městě.

Magnetický držák
Rychle a bezpečně uložené v případě prasklin na poli: Magnetický držák umožňuje snadné vyjmutí a připevnění palubního počítače při udržování pevného držení.

 

Další funkce:

 

  • Nastavení: Přehled stavu umožňuje rychle a jednoduše měnit nastavení. Z bezpečnostních důvodů je to možné pouze ve stavu.
  • Světlo: Konvenční světlo můžete zapnout pomocí mechanického tlačítka na kartě Kiox.
  • Možnost nabíjení: Externí zařízení lze nabíjet prostřednictvím rozhraní USB, například smartphone..
  • Přehled: V režimu off-board získáte přehled vašich každodenních činností.
  • Služba: Reklama vás informuje o příštím servisním intervalu - a tím zajistí udržení hodnoty a životnost komponentů elektrokola. Prodejce může snadno připojit program DiagnosticTool k aktualizaci softwaru prostřednictvím rozhraní USB.
  • Tlačítko chůze: Dvoustupňová funkce umožňuje tlačit eBike rychlostí až 6 km / h - ať již s nebo bez zavazadel nebo při překonávání překážek
  • Měření vzdálenosti / obvod kola: jemné nastavení obvodu kola lze provést stisknutím tlačítka. Takže i po změně pneumatiky je možné provádět velmi přesná měření vzdálenosti.
  • Podpora DualBattery: stav nabíjení obou baterií je zobrazen v přehledu stavu a poskytuje tak cenné informace o chování při vybíjení za jízdy.

Kiox a eShift
Kiox také spolupracuje s elektronickým přepínačem eShift, který nabízí Bosch ve spolupráci s výrobci Enviolo, Rohloff a Shimano. Řešení pro každý styl jízdy. Můžete se těšit na větší komfort, sotva viditelné posuny, menší opotřebení, větší bezpečnost a větší potěšení z jízdy.

Jízdní režimy

 


Turbo


Sport/eMTB*


Tour


Eco


Off

Přímá a maximálně možná podpora až do nejvyšší kadence pro sportovní jízdu

Okamžitá, silná podpora sportovníí jízdy mimo silnici a městské dopravy

Podpora na dlouhé vzdálenosti, s jasným zaměřením na dlouhou výdrž

Efektivní, ale jemná opora navržená pro maximální efektivitu pro dlouhé vzdálenosti

Žádná podpora, Kiox nadále poskytuje všechny důležité informace

* Režim eMTB, konkrétně pro výkonnostní řadu CX, se dynamicky liší mezi režimy tour a turbo - progresivní asistence motoru pro maximální výkon na trati

INFO ZDE

 

VIDEA - BOSCH KIOX 2019